Jul, jul, strålande jul

De senaste månaderna har mitt liv mestadels handlat om min julskiva ”Angels”. Det krävs så fruktansvärt mycket jobb för att få en skiva gjord. Det här är första skivan jag producerar och betalar själv. Jag är så otroligt tacksam för att musikproducenten Lars Nilsson (har även producerat Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllopsskiva), solisterna Kalle Moraeus, Sofia Källgren, Nils Landgren, Fredrik Lycke och Ulf Wakenius, arrangörerna Paula af Malmborg, Tormod Tvete Vik, Olov Helge och Dan Evmark, Hvila kvartetten, harpisten Delphine Constantin och damkören från Göteborg ville vara med på skivan. Puss och kram till er alla!!!

Min julskiva "Angels"

Jag är en riktig ”Julnörd”. Jag ÄLSKAR jul. Var jag än bott runtom i världen, så har jag alltid åkt hem till Finland. Min mamma kommer från en bondgård och den enda rätta julen för mig är en jul på landet. Martin, Olivia och jag kommer att åka dit igen 23.12.

Har gjort mycket pr, intervjuer och tv framträdanden i Finland. I Sverige har det blivit några spelningar och signeringar runtom i landet och uppträdande på Malous Efter Tio.

Signering på Valen
Signering på NK i Göteborg
Gäst på Rix Morronzoo

Har spelat julsånger från skivan på företagsfester och på kyrkokonserter. Den vackraste av dem är nog Jul, jul, strålande jul.

Pelarne kyrka är en magiskt vacker kyrka
Jag fick se ett Luciatåg när jag uppträdde i Pelarne kyrka. Underbar stämning!

Kram,Linda

2 reaktioner till “Jul, jul, strålande jul

Kommentarsfunktionen är stängd.