Saknar dig så!

Idag har jag haft en ledig dag, första gången på….oj, jag vet inte ens när jag senast ”bara kunnat vara”, utan uppdrag. Dagen har gått till att föra Olivia till dagis, besöka öron-, näs- och halsspecialisten Els-Mari Röste (hon är den bästa läkaren jag träffat gällande dessa besvär), äta Lunch på Vurma, hämta mediciner, städa och tvätta kläder, förbereda mig inför repetitionen imorgon (i Finland), sitta och titta ut över sjön från vårt vardagsrumsfönster, hämta Olivia från dagis, leka med henne och äta middag.

Jag hinner inte spendera så mycket tid som jag önskade med Olivia. Känns rätt så jobbigt. Det gjorde ont i hjärtat att lämna Olivia på dagis, när jag äntligen var hemma och bara ville mysa med henne. På vägen hem satt jag med gråten i halsen och tänkte ”Kära kära ängel…jag saknar dig så!”, men Olivia mår toppen på dagis och hon älskar att leka, sjunga och dansa med andra barn. Hon mår så bra där.

Olivia

Kram,Linda

2 reaktioner till “Saknar dig så!

  1. !Älskade goda Linda! Så härligt att ni mår bra. Jag sa till min son igår, -” Idag är min lyckodag, jag vaknar upp i en varm säng. Utanför mitt fönster råder frid och fred.Stiger upp och går till toaletten med rinnande vatten. I köket har jag ett skåp där det finns perfekt kyld mat. Sträcker ut min hand stryker min pojkes kind. Jag har en fantastisk son att älska och bli älskad av. Vilken gåva! Jag behöver inget mer, jag har allt jag önskar. Vilken lycka! Kram till dig min vän, Yana Mangi i Kiruna.

Kommentarsfunktionen är stängd.