Kontakt

[dropcap1]H[/dropcap1]ör av dig till Linda för frågor, funderingar eller bokningsförfrågningar. Ditt meddelande besvaras så fort som möjligt.

Du kan även boka Linda direkt via:

[one_half first]

[one_half]Markku Saarinen eller Niclas Lind

Artist & Eventbolaget
Saarinen och von der Lancken
Gamla Brogatan 44
111 20 Stockholm

Tel +46-8-56 30 54 00
Fax +46-8-661 22 12

Markku Saarinen
Mobil: 0735-070777
markku@artistocheventbolaget.com

Niclas Lind
Agent/ försäljning företag
Mobil: 0709-93 60 93
niclas@artistocheventbolaget.com

www.artistocheventbolaget.com[/one_half]

10 reaktioner till “Kontakt

 1. Hej Linda! Hur går det med lilla Cecilia? Du har säkert fullt upp nu. Jag läste om din tid efter den första förlossningen. Jag var med om något liknande. Det blev aldrig kejsarsnitt, men jag hade stora problem med amningen. En barnsköterska gjorde dessutom livet surt för mig på olika sätt. Hon kom med elaka kommentarer som kändes ordentligt, man är ju så känslig efter en förlossning. Vi låg kvar på BB eftersom min son Simon hade spädbarnsgulsot och han fick sola i solarium under någon veckas tid. Han var lite tidigt född och hade svårt att få i sig mjölken. Och jag producerade massor med mat åt honom. Det hade räckt åt tvillingar minst. Amningen var på det hela taget krånglig och besvärlig tyckte jag, och ont gjorde det. Men jag höll ut i åtta månader, med hjälp av ”gummitutor”, tills Simon själv tyckte att det räckte.
  Jag kände mig som världens sämsta mamma jag med, eftersom jag inte var så glad och pigg som man ”ska” vara. Tvärtom var jag helt slut eftersom Simon fick kolik och kunde skrika i timmar. Efter tre månader försvann koliken lika plötsligt som den kom.
  Jag hade svår foglossning under graviditeten, jag som var van att gå och cykla överallt var plötsligt som en gammal tant. Varje steg var en pina. Det tog tre år för bäckenet att läka och det blev inte fler barn. För övrigt blev det skilsmässa efter ytterligare några år.
  Idag är Simon 16 år och världens finaste tonåring! Såklart! 🙂

 2. Hej, vet inte om du har tid eller lust att svara på detta… Men jag har läst och följt dig och är så imponerad av hela din historia och ditt liv och hur du tacklat/tacklar saker så jag chansar.
  Linda, när du slutade spy och började din tillfridkningsprocess från bulimi, svällde din mage upp då? Och vad gjorde du åt detta isåfall och hur länge höll det i sig?

  Kram//Jess

  1. Hej fina Jess! Vad bra att du frågar om detta. De första veckorna och månaderna är de jobbigaste när man lyckats sluta kräkas. Min mage svällde upp och det kändes som om jag gick upp i vikt. Det gjorde att jag ville kräkas. Men jag klarade av att behålla maten i mig med hjälp av min fästman/man. Det tog ca 3 månader för magen att bli normal. De svullna spottkörtlarna i kinderna blev små/normala på 6 månader. Hoppas du orkar ta dig igenom detta. Det är VERKLIGEN värt det!!! Ett liv utan bulimi är som en underbar dröm. Kram, Linda ❤

 3. Hej Linda!
  Var på Änglaljus konsert igår och ditt uppträdande var det hög klass på. Du och jag träffades i Volvo Showroom i slutet av 2000-talet ned ett uppdrag du hade. Du var en härlig person och därför fint att första gången få se dig live.
  Må så gott,
  Kram Ronnie A

 4. Hej Linda Du gjorde ett sånt fantastiskt framträdande i lördags i Göteborg. Jag vill att du ringer mig på 0761-466115 ang ev ett jobb i vår.

  Med vänlig hälsning Gun Mattsson

 5. Hej bästa Linda hoppas att du mår bra!

  Jag är i samma situation som du, äter fettsnålt är ganska smal (väger 54 kg), lever sunt och motionerar
  men har ett kolesterolvärde på 8,3. Tål inte heller statiner eller andra kolesterolsänkande mediciner och ska nu börja med lägsta dos 75 mg Praluentspruta var 14:e dag. Så nu undrar jag om du fått några biverkningar eller om allt fungerar bra nu när du tagit dina injektioner en lite längre tid?
  Tacksam för svar.

  Med vänlig hälsning
  Lena Lindgren

  1. Hej Lena! Jag känner inga biverkningar av Repatha. Dock måste man få ”familjär hyperkolesterolemi” bekräftad för att få medicinen på samma sätt som andra mediciner. Om läkaren inte konstaterat fam hyp så kostar en låda med 6 sprutor ca 11000 kr.
   Var i Sverige bor du? Du bör välja ett av de sjukhusen som jobbar med sjukdomen. I Stockholmsområdet är det Karolinska Huddinge, endokrinmottagningen.
   Bästa hälsningar, Linda

   1. Tack bästa Linda för ditt svar!
    Så skönt att du slipper biverkningar och håller nu tummarna för att jag också ska slippa.
    Har haft högt kolesterol sedan många år men har tidigare motsatt mig behandling. Det DNA-prov som togs på mig var negativt men kardiologen i Västervik menar att mitt höga värde 8,3 ändå är familjärt på min fars sida, så jag får sprutorna subventionerat. Ska ta min första spruta hos kardiologsköterska inom kort.

    En varm kram till dig
    Lena Lindgren

 6. Åh Tack så jättemycket!
  Det betydde så mkt.att få svar o kanske får jag fråga dej om det kommer något jag undrar över prover osv! Vet du Ingen som av mina vänner fattar inget !
  Men Du som Lever sunt o så smal!! Antar samma för dig !
  Som min läkare så om du lever på ett ”salladsblad” ett år skulle Inget med kolesterolet ändras😯!
  Kramar o än en gång Tack önskar dej allt Gott!🌹👍🦋🌟⭐🌟⭐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s