Jag är gravid

Jag är gravid och otroligt lycklig över det! Det har gått tre månader av graviditeten och jag har en liten gravidmage som inte går att dölja längre.

Olivia, Martin och jag längtar såååå efter det lilla livet…

Nu får vi bara hålla tummarna att allt går bra under resten av graviditeten.

Försöker förresten febrilt hitta en bra långklänning till mitt framträdande på Allsången. Klänningarna jag har hemma är antingen ”tajta” i midjan, eller så är de från tiden då jag var höggravid med Olivia (7-9 månaden). Har letat i veckor, i boutiquer och på NK, men inte hittat något. Helst halterneck/empire stil. Har ni några bra tips?

Kramar till er alla, Linda

10 reaktioner till “Jag är gravid

 1. Grattis till graviditeten Linda! Jag är själv 2-barnsmamma 🙂
  Tips på klänningar: Har du kollat in märket Malina? Finns bla hos Kotyr.se eller Greta? Säljs på Åhléns City eller deras egna webbshop. Stockholm Market har också supermycket fint, de hittar du i Mood-gallerian. Lycka till!

 2. Hei Linda

  Toivotan sydämellisesti Onnea sinulle ja perheellesi tulevasta vauvasta.
  Toivon kaikkea hyvää elämässäsi eteenpäin ja on mukava seurata sinua aina, kun sinut näkee tv:ssä ja lehdissä. Näytät kovin onnelliselta.

 3. Hej Linda och stort grattis till graviditeten!

  Jag har nyligen startat MammaKliniken som ligger i Karlstad. Jag är bl.a doula och förlossningspedagog och jobbar med att stärka den gravida kvinnan och att ge vägledning samt support inför kommande förlossning. Hade tidigare en klinik utanför London. Titta gärna in på min blogg: mammakliniken.blogg.se eller på hemsidan: http://www.mammakliniken.se.

  Stor lycka till dig och din familj
  Önskar Linda Häggkvist

Kommentarsfunktionen är stängd.