Jag har fått äran att medverka i "Allsång på Skansen" 11.7.

Jag skall uppträda på ”Allsång på Skansen” tisdag 10.7. Jag är väldigt tacksam och glad för att jag får vara med i detta ursvenska och superpopulära program! Jag kommer att presentera både Finland och Sverige i programmet. Har haft dubbelt medborgarskap i ett år nu.

Pressmeddelande 2012-07-05

Nya artister till Allsång på Skansen


Violinisten Linda Lampenius gästar Allsång på Skansen.
Foto: Andreas Hillergren / SVT.


Nu är det klart att Linda Lampenius, violinisten av världsklass, kommer till sommarens tredje program av Allsång på Skansen. I programmet står Eurovisionvinnaren 2012, Loreen, på scenen. Ytterligare två artister på Allsångsscenen som lyckats kamma hem en guldmedalj i Eurovision Song Contest är Charlotte Perelli och Alexander Rybak.

Dessutom välkomnar vi återigen den folkkäre dalmasen Kalle Moraeus till Allsångsscenen.Allsång på Skansen

SVT1 tisdag 10 juli kl 20.00 (3:8)

Till sommarens tredje program kommer Charlotte Perelli, Alexander Rybak, Kalle Moraeus och Linda Lampenius.

Sedan tidigare är det även klart att Loreen, Bengt Sändh, Lasse Stefanz, Norlie & KKV, Diggiloo och Christina Lindberg medverkar.

Kontakt:

Ana Barata
ana.barata@svt.se
070-1800609

En reaktion till “Jag har fått äran att medverka i "Allsång på Skansen" 11.7.

  1. Hej Linda en fråga på din bild concert med opera singers .Har du en rosa blus under en svart kavaj eller kofta .vad är det för märke o är blusen från i år? så fin blev så förtjust i den. så stilren o fin .Tacksam för svar. Klänning skulle jag kolla med carola den hon har på sig i båten när hon gjorde showen barbra o elvis …Den skulle vara fin på dig med.
    Kram Eva

Kommentarsfunktionen är stängd.