De som begår sexuella övergrepp på barn borde kastreras, torteras och låsas in ensamma resten av livet!

Jag blev så illa berörd när jag såg dagens avsnitt av Malous ”Efter Tio” att jag nästan spydde. Fy fan vad äckligt!

Jag skriver ofta om ätstörningar och har även börjat föreläsa om ämnet. Jag vill att problemet skall uppmärksammas och att man börjar ta sjukdomen på allvar. Men detta ämne, sexuella övergrepp mot barn, är ännu värre. Tidningarna borde skriva om detta varje vecka. Dessutom leder dessa övergrepp ofta till missbruk och ätstörningar.

TITTA PÅ KLIPPET MED ÅSA JÄRNHÄLL OLSSON I ”EFTER TIO”!!!!!

 

Här är hemsidan till ”Barnkraft”, som Åsa och hennes syster startat för att förebygga övergrepp mot barn:

http://www.barnkraft.se/

 
Och eftersom så många hoppar över uppmaningar att öppna länkar, lägger jag upp text från deras första sida här.

Välkommen till Barnkraft

Barnkraft är en ideell förening som arbetar stärkande, förebyggande och informerande mot sexuella övergrepp på barn och ungdomar.

Barnkraft arbetar direkt ut mot barn och ungdomar med ett pedagogiskt framtaget material, för grundskolan.

Barnkraft föreläser för vuxna som önskar mer information och mod att agera.

Barnkraft vill verka för att att alltid arbeta utifrån en positiv anda, trots det svåra ämnet.

Aktuellt just nu…

Detta fantastiska halsband kan du köpa på butiken Lagnöviken. När du gör det så stöttar du Barnkrafts arbete för de utsatta barnen! Gå in på hemsidan och se alla jättefina smycken.

Hjärtat med min familj

Nu arbetar vi mycket med vårt arbete på vår pilotskola, Kringlaskolan i Södertälje.  Med vårt egna lekfulla material möter vi barn och detta är ett viktigt led i vårt förebyggande arbete. Vi ”skissar” även på material för de lite äldre barnen och planerar en utveckling för de åldersgrupperna.

OBS!!

Den 24 April har vi ett seminarium i Timrå kommun med fantastiska talare.  Per-Åke Wecksell från Rikskrim, Sofia Rapp Johansson, Patrik Sjöberg, Tommy Aashildröd och Olof Risberg. Det blir en dag som kommer att beröra, anmälan kan göras här på hemsida. Välkomna!!!

Barnkraft vill också meddela att organisationen kommer från december kunna ha två heltids tjänster då även Allmänna Arvsfonden går in och stöttar vårt arbete!! Fantastiskt för Barnkraft och för det förebyggande arbetet mot sexuella övergrepp på barn!! Barnkraft tackar för förtroendet!!

Till Barnkrafts STORA glädje har även PoskodLotteriet valt att stötta vårt arbete!! Vi på Barnkraft känner stor tacksamhet och är väldigt peppade att jobba på i det förebyggande arbetet!

Vi vill även göra en sida till dig som är ung. Besök den under ”för unga” och gå in och tyck till. Vi vill utveckla den sidan tillsammans med dig som är ung. Här hittar du också olika länkar om du behöver någon att prata med. Tveka inte, utan ta kontakt!

En reaktion till “De som begår sexuella övergrepp på barn borde kastreras, torteras och låsas in ensamma resten av livet!

Kommentarsfunktionen är stängd.