Projektet ”bort med bekymmersrynkorna”

20120220-060701.jpg

Nu börjar mitt projekt ”bort med bekymmersrynkorna”. Har precis tvättat ansiktet och skall nu massera in 4 droppar serum i ansiktet, även runt ögonen. Jag har inte så många rynkor eller fåror för min ålder, men hudtonen är lite ojämn här och där och huden blir lätt torr. Sedan är det ju de där sjuttons ”bekymmersrynkorna” som kommer fram när jag spelar violin och lever mig in i musiken.

20120217-075259.jpg

20120217-075350.jpg

20120217-075531.jpg

Produkterna är alltså ekologiska och inte testade på djur. Stort plus för det!

Den här sjuttons influensan ger inte med sig. Vi är hela familjen krassliga. Jag hade över 39 grader feber på sö, må, ti och ons. Har hostat hysteriskt mycket och snyter mig fortfarande stup i kvarten.

God natt och kram

4 reaktioner till “Projektet ”bort med bekymmersrynkorna”

  1. Hej Linda! Jag har alltid jobbat med produkter utan mineraloljer och kemkalier. Det är skrämmande att se vad som finns i alla produkter som man tar på sig. Det unika som företaget som jag jobbar med är att spa-apparaten med ampullerna och en del hudprodukter reparerar huden på cell och gen nivå. Och det är ingen som har. Jag har själv använt min i 5,5 år och har ingen torrhet eller några veck i ansiktet. Vill du veta mera kontakta bara mig eller gå in på min sida http://www.carinawalterholm@nsedreams.com . Önskar en trevlig helg/ Carina

  2. Hej,

    Jag borjade ata vitaminer med Leucin och min lilla rynka mellan ogonbrynen mer eller mindre forsvann.

    Det ar dagens trolleritrick och mycket billigare.

    Kram

Kommentarsfunktionen är stängd.