The Voice

Gud vad tråkigt att den som vinner ”The Voice” måste sälja sitt hjärta. Förfärligt!

Jag var domare i ”X Factor” i Finland. Jag hoppas verkligen att kontraktet som SONY hade med vinnaren inte var som Universals kontrakt med ”The Voice” vinnaren.

I ”The Voice” är deltagarna rätt så skolade och de flesta har velat bli artister/sångare, eller varit det, en längre tid. Ifall skivbolaget vill ändra på vinnarens image/personlighet, så kommer den personens själ att dö.

Sorgligt…

Publicerad av LINDA LAMPENIUS

Linda Magdalena Cullberg Lampenius, violinist. Internationellt artistnamn Linda Brava. Född 26.2. 1970 i Helsingfors. Uppvuxen i teaterfamilj. Började uppträda med mina föräldrar när jag var 3 år gammal. Då sjöng jag. Började spela violin två år senare. Har turnerat runt världen sedan jag var 8. Studerade på Sibelius Akademin, först på ungdomsavdelningen 1985-1990 och sedan på högskolan 1990-1997. Jag har jobbat som konsertmästare i två olika orkestrar och spelat som solist med flera orkestrar. Jag har bott i USA, England och Sverige sedan 1997. Har gett ut 4 skivor. En pop-, en klassisk-, en folk- och en julskiva. Den senaste "Angels" kom ut julen 2010. Har spelat solopartiet i Lord Andrew Lloyd Webbers musikaliska verk "Metal Philharmonic" i London. Har varit modell för Lacroix-klockorna i England och för Björn Borg. Har medverkat och spelat i Baywatch och Fame La. Har tävlat i Let's Dance i Sverige. Har tävlat i rally etc. Domare på X Factor (Simon Cowell's show) i Finland 2010. Turnerade januari 2011 som solist med Schönbrunn Palace Orchestra i Danmark, Sverige och Finland. Fullständig biografi hittar ni på www.lindalampenius.com

En tanke på “The Voice

 1. Hej Linda!
  Har just sett ”Det blir bättre” med dig på tv3-play. Jag är så glad att du kommit så långt som du har och vill säga att du är en riktig förebild!
  Jag är 19 år och har varit sjuk i anorexi i 6 av de åren. Har behandlats både på SCÄ och capio i slutenvård, dagvård och öppenvård. Men jag har bestämt mig för att detta blir min sista behandling. Du inspirerar och ger hopp om att man kan bli frisk!
  Kramar i mängder
  K

  Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: