Så förjävligt med allt våld barn utsätts för!

Jag mådde så illa att jag nästan kräktes när jag läste om den stackars lilla flickan som pinades till döds i England av sina föräldrar.
Vad är det för fel på människor? Man läser så ofta om fruktansvärda händelser. Insest, fysiskt och psykiskt våld mot barn, mord inom
familjen.

Mamman som dränkte dina två små pojkar nyligen måste vara psykiskt störd/sjuk. Hur kan man annars göra det hon gjorde?

De här brittiska föräldrarna i artikeln nedan (mamman SJUKSKÖTERSKA) verkar ha gjort allt i samråd. De måste bara vara extremt vidriga personer. När man som förälder läser detta, tycker man att föräldrarna själva skulle förtjäna att långsamt pinas ihjäl. Läs själva.
Det här är äckligt och ofattbart.

Tvångsmatade bebis till döds
De tvingade i sin 10-månaders dotter kött och flingor genom en tratt.
Matandet pågick i månader, tills bebisen dog.
I dag fortsätter rättegången mot hennes föräldrar i London.

Paret, en 31-årig kvinna och en 37-årig man, matade sin dotter med fast föda sedan hon var sex månader.
Fram till flickans död tvingades hon att äta allt mer svårtuggad mat som kött och flingor.

Kvävdes till döds
I mars 2010 avled flickan då hon drabbades av lunginflammation. Orsak: igentäppta luftvägar.
– Det här är ett väldigt sorglig fall. Hon dog på grund av hur hennes föräldrar matade henne när de började ge henne till fast föda, säger åklagaren Andrew Edis till BBC under torsdagens rättegång vid straffdomstolen i London.

Ställs inför rätta
Föräldrarna ställdes inför rätta i torsdags och i dag fortsätter förhandlingarna mot paret i domstolen i London.
– Anklagelsen gäller tvångsmatning. Om man har ett barn som plågas och kvävs, då fortsätter man inte, sade åklagaren Andrew Edis till BBC.

”Hällde mat i munnen”
Paret inte bara tvingade sin dotter att äta, de gjorde det dessutom hårdhänt.
Kvinnan gjorde det trots att hon borde veta bättre – hon är nämligen sjuksköterska, berättar åklagaren.
– De använde sig av trattar, och hällde maten i munnen på flickan. Den placerades i munnen på henne för att hindra henne från att stänga den när hon inte ville ha mer.

Josefin Karlsson

2 reaktioner till “Så förjävligt med allt våld barn utsätts för!

  1. Ja, det är hemskt, det många barn utsätts för, men vilken hjälp fick mamman med de 2 små barnen i Sigtuna, vad gjorde kommunen, vad gjorde skolan, ingen reagerade när 8-åringen ej kom till skolan på 4 v, jag säger inte att det är rätt det mamman gjorde, det är fruktansvärt, men hon hade behövt hjälp tidigare, då kanske detta ej hade hänt, att leva utan pengar och inkomst är svårt för den att förstå som aldrig varit i den sitsen….
    Att barn misshandlar och våldför sig på andra barn har också ökat, 11-12 åringar som misshandlar varandra, barn som slår personal på skola och fritids, jobbar extra på fritids och det är väldigt tufft, många barn som är utåtagerande och i dagens samhälle så får ju ej vuxna, göra något motstånd, har en arbetskamrat som gick i mellan ett bråk mellan 2 barn på fritids, hon fick själv ett slag i ansiktet och har ett blåmärke där nu, personalen tycker inte att det är roligt längre att jobba, rektorn undrar endast om något barn har blivit kränkt, men struntar i vad personalen säger, det minskas på personalen och det blir fler barn….samhället har blivit mycket tuffare, våld löser aldrig några problem, att kommunicera är det viktigaste medlet, och det borde vi kunna använda mycket oftare, och kanske se lite längre än till vårat eget, se om någon ej mår bra, fråga om någon behöver hjälp…..vara lite mer medmänskliga…

  2. Jag mår så illa när jag läser detta….vad är det för värld vi lever i?
    Kan bara instämma med Maries kommentar..
    kram//I

Kommentarsfunktionen är stängd.