Inga kändispremiärer för Olivia framöver

Har så dåligt samvete för att Olivia mådde så dåligt på premiären av Cirkus Scott igår. Olivia har varit med på ett par kändispremiärer när hon var bäbis, så igår var första gången hon gick på en sådan tillställning som en liten tjej.

Jag trodde att Olivia skulle tycka att det var jätte kul att se en cirkus föreställning och det var kul så länge vi satt i bilen på väg till tillställningen och pratade om hästarna hon skulle få se, men när vi kom till entren förstod jag att det skulle bli tufft för Olivia. Vi visste ju på förhand att det skulle stå en massa fotografer på rad och förstod att hon kunde bli väldigt blyg för dem. Det vi inte hade en aning om innan var att det utöver dessa fotografer skulle stå en orkester som spelade otroligt högljutt på trummor bakom oss när vi skulle fotograferas. Olivia blev inte bara blyg, utan även rädd, vilket kändes jobbigt.

Olivia var lite för liten för den höga musiken, skriket och pang-ljuden under föreställningen, så vi fick åka efter ca 30 min. Det som var kul för Olivia var att hon fick rida på en ponny och se fina vita hästar göra konster.

Olivia kommer att se väldigt rädd ut på alla bilder i kommande tidningar. Vi vill inte att folk skall tro att vi tvingar Olivia att utstå dessa premiärer. Som sagt, det var första gången för henne på ett år och det blev sista gången på rätt så lång tid.

Med oss föräldrar och med människor Olivia känner, är hon alltid otroligt glad, gullig och sprallig.

2 reaktioner till “Inga kändispremiärer för Olivia framöver

  1. Otroligt söt liten tjej, klokt beslut att vänta med premiärer tills hon vill (om hon vill) själv. Kan verkligen förstå att hon blev rädd i den situationen, det skulle nog majoriteten av andra barn också bli. Finns så mycket annat i livet som ger mer när man är ett litet barn i denna stora värld. 🙂

  2. Hej! Klokt att vänta tills nästa premiär:). Har också en flicka som var mycket rädd för ljud och främmande människor när hon var liten. Man kunde inte åka på några tillställningar med henne innan hon blev lite större. Nu är hon i lågstadieåldern och det är inga problem längre:).

Kommentarsfunktionen är stängd.