Har ingen möjlighet att blogga

Hej alla!

Det har varit svårt att blogga denna sommar eftersom jag varit bortrest för det mesta.

På Gotland var det svårt med uppkopplingen och just nu är jag i Finland, ute på landet och har ingen dator/uppkoppling. Just nu sitter jag på biblioteket i Lovisa och skriver detta inlägg. Jätte ledsen för detta! Återkommer nästa måndag när vi är hemma i Sverige igen.

Stor kram till er,Linda

Publicerad av LINDA LAMPENIUS

Linda Magdalena Cullberg Lampenius, violinist. Internationellt artistnamn Linda Brava. Född 26.2. 1970 i Helsingfors. Uppvuxen i teaterfamilj. Började uppträda med mina föräldrar när jag var 3 år gammal. Då sjöng jag. Började spela violin två år senare. Har turnerat runt världen sedan jag var 8. Studerade på Sibelius Akademin, först på ungdomsavdelningen 1985-1990 och sedan på högskolan 1990-1997. Jag har jobbat som konsertmästare i två olika orkestrar och spelat som solist med flera orkestrar. Jag har bott i USA, England och Sverige sedan 1997. Har gett ut 4 skivor. En pop-, en klassisk-, en folk- och en julskiva. Den senaste "Angels" kom ut julen 2010. Har spelat solopartiet i Lord Andrew Lloyd Webbers musikaliska verk "Metal Philharmonic" i London. Har varit modell för Lacroix-klockorna i England och för Björn Borg. Har medverkat och spelat i Baywatch och Fame La. Har tävlat i Let's Dance i Sverige. Har tävlat i rally etc. Domare på X Factor (Simon Cowell's show) i Finland 2010. Turnerade januari 2011 som solist med Schönbrunn Palace Orchestra i Danmark, Sverige och Finland. Fullständig biografi hittar ni på www.lindalampenius.com

En tanke på “Har ingen möjlighet att blogga

  1. Såg att du varit på Gotland, var där vecka 29 men med min vanliga tur så regnar det alltid så mkt när jag är där. och hade heller ingen bra uppkoppling till att blogga.

    Tjingeling

    Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: