Metallica! Tusen tack SVT!

Tusen tack SVT för ikväll! Hur coolt som helst att komma så här nära Metallica…live!

Jag har träffat extremt många pop-, rock-, klassisk musik-, film- och TV-världsstjärnor personligen, men att följa Metallica så här innan konsert (utöver själva uppträdandet) fick mig att känna mig ”starstruck”. Haha, inte normalt för mig. Jag har t.ex. suttit och snackat elfioler/elgitarrer/pedaler med Gene Simmons både på Playboy Mansion och på Baywatch producent Doug Schwartz’ bröllop men blev inte ett dugg nervös då. Det kan ju också ha att göra med att jag var så naiv då.
Ifall jag skulle träffa James Hetfield idag, så skulle jag bli rejält pirrig.

Reportern Linnéa Olsson borde ha fått göra alla engelskspråkiga intervjuer i programmet. Skönt att höra bra engelska och vettiga frågor.

THANX A MILLION SVT FOR GIVING US METALLICA TONIGHT!!!

Publicerad av LINDA LAMPENIUS

Linda Magdalena Cullberg Lampenius, violinist. Internationellt artistnamn Linda Brava. Född 26.2. 1970 i Helsingfors. Uppvuxen i teaterfamilj. Började uppträda med mina föräldrar när jag var 3 år gammal. Då sjöng jag. Började spela violin två år senare. Har turnerat runt världen sedan jag var 8. Studerade på Sibelius Akademin, först på ungdomsavdelningen 1985-1990 och sedan på högskolan 1990-1997. Jag har jobbat som konsertmästare i två olika orkestrar och spelat som solist med flera orkestrar. Jag har bott i USA, England och Sverige sedan 1997. Har gett ut 4 skivor. En pop-, en klassisk-, en folk- och en julskiva. Den senaste "Angels" kom ut julen 2010. Har spelat solopartiet i Lord Andrew Lloyd Webbers musikaliska verk "Metal Philharmonic" i London. Har varit modell för Lacroix-klockorna i England och för Björn Borg. Har medverkat och spelat i Baywatch och Fame La. Har tävlat i Let's Dance i Sverige. Har tävlat i rally etc. Domare på X Factor (Simon Cowell's show) i Finland 2010. Turnerade januari 2011 som solist med Schönbrunn Palace Orchestra i Danmark, Sverige och Finland. Fullständig biografi hittar ni på www.lindalampenius.com

%d bloggare gillar detta: