Tusen tusen tack!

7 reaktioner till “Tusen tusen tack!

 1. Underbara Linda!
  Tack för att du tar upp ett ämne som ingen annan vågar prata om. Jag grät mig igenom en stor del av programmet eftersom jag känner igen mig så mycket i all perfektion. Det är fruktansvärt att så många kvinnor lider och upplever så mycket smärta av något som borde vara så enkelt egentligen. Jag har bestämt mig för att iallafall försöka att be om hjälp tack vare dig, jag vill också bli fri från ångesten och leva ett friskare liv! För bara några timmar sen ville jag inte ha hjälp, men efter ditt tal inser jag att jag också kan må bättre!
  Hoppas att du fortsätter att prata om detta, det är så viktigt.

  Du började ditt tal med att be om ursäkt för att du var en dålig förebild, men efter detta programmet är du en av de bästa förebilderna en ung kvinna kan ha. Du ger hopp, tro och energi till att det faktiskt kan bli bättre! TACK!
  Du är verkligen min förebild!

  Stor kram från Emelie

 2. Hej!
  VIll bara säga att du var jätte bra i inslaget på tv – hoppas verkligen att du idag mår mycket bättre.
  Jag har själv haft ätstörningar och jag vet att den mentala biten sitter kvar länge, även fast man kanske inte ”utövar” ätstörningen längre. Och då kan man få dras med dåligt samvete, men att man då ska komma ihåg att vara stolt över att man inte längre ”utövar” sina ätstörningar!
  Jag blev frisk genom att tillåta mig själv att äta allt jag ville och var sugen på, jag var trött på att alltid vara fixerad vid mat. – till en början gick jag upp i vikt men efter ett tag stabiliserades min vikt och idag är jag normalviktig. Jag går upp och ner ca 2-3 kg har jag märkt genom åren, och det är helt ok.
  Må så gott – och ta hand om dig!
  Kram Anneli

 3. Finaste Linda. Tackar dig allra ödmjukast för det hittills mest känslosamma programmet Det blir bättre..

  Satt och grät mig igenom programmet igår. I dom tidigare programmen har jag blivit berörd, utan tvekan, men det kändes som om ditt program verkligen slog an på rätt sträng..

  Du måste verkligen haft en skyddsängel. Någon som vakat över dig, tills du kom på rätt sida av vägen. Den serpentinväg du var inne på kunde slutat väldigt illa.

  Kan inte annat än bli förbannad på den lärare du hade i kyrkan. Läraren som var så sträng att du fick psykiska men av att vara där. Så ska ingen behöva ha det.

  Att kasta ur sig ord som man inte tror kommer göra skada, kan göra större skada än någon kan föreställa sig. Tyvärr förekommer det än idag aningslösa föräldrar. Nu skyller inte jag något av det du gått igenom på dina föräldrar, men någonstans i bakhuvudet så har din fars ord alltid funnits med dig.

  Jag hoppas du idag har förstått vilken enorm talang du besitter och att du idag kan vara snäll mot dig själv och varje dag ge dig själv beröm. För det är du verkligen värd.

  Kramar

  /Annelie

 4. Åh Linda så berörd jag blev igår, tårarna rann ner för mina kinder. Jag är 100% säker på att du gör skillnad för många många där ute både tjejer och killar som har det svårt.
  Ta väl hand om dig och njut av livet med din familj och vänner!
  Stora varma kramar / Marie

 5. Hej Linda!. Såg nyss ”de blir bättre” som jag spelade in i från gårdagen. Jag blev väldigt berörd av din historia , jag har tänkt mig att jobba med ungdomar i framtiden och blev ännu mer insrpirerad av ditt tal. Att uppmärksamma unga människor och inte vara rädd för att tala om det vi ser. Du verkar ha varit ganska ensam som reneé också sa i programmet, och jag undrar lite om det inte fanns någon annan i din omgivning som nämnde något om att du blev så smal.. typ lärare? skolkamrater? kurator? eller någon annan..?. Jag tackar för ett bra program mycket fint och äkta av dig att gå ut och berätta, tack!.

 6. Hej Linda. jag tittade på ditt program igår och vill säga att du var fantastiskt. ditt tal och hela programmet visade så lite men ändå så mycket. när man själv lider av äs så förstod man allt du sa och berättade.

  Jag grät mig igenom hela programmet och kände igen mig själv så mycket. jag har själv levt med samma hemligheter i snart 11 år och började gå hos Scä för ett år sedan men slutade pga av att jag var rädd.
  jag är än idag inte frisk men jag kämpar hela tiden och har som du, hittat min ”Martin”.
  Börjar fundera på att söka hjälp igen.

  tack för din ärlighet och ditt bidrag i programmet.

 7. Hej Linda!
  Jag såg ditt program igår och jag måste bara tacka och säga hur fantastiskt jag tyckte att det var. Jag är så glad att det har blivit bättre för dig och jag tror att du har fått många tjejer att må bättre.
  Kram Agnes

Kommentarsfunktionen är stängd.