Lås in alla pedofiler på livstid! ROS-terapi är trams!

Jag blev otroligt upprörd när jag såg Uppdrag Granskning igår kväll. Det finns inget värre än sexuellt ofredande, våldtäkt eller våld mot barn!
Vad väntar Sverige på? Varför får inte vi föräldrar veta ifall det bor pedofiler i närheten av våra hem eller våra barns dagis/skolor?

Pedofili är en sexuell läggning, precis som heterosexualitet eller homosexualitet. Man kan inte ändra på en människas sexuella läggning.

ROS-terapi leder ingenvart! Det enda psykologerna kommit fram till är att sexförbrytarna inte blir värre än de varit innan. Hallå!!!???!!! Svenska politiker: Vakna!!!

På med fotbojor på ofredarna och kastrera eller lås in pedofilerna för alltid!

Linda

6 reaktioner till “Lås in alla pedofiler på livstid! ROS-terapi är trams!

 1. Såg programmet i går. ROS terapin verkar ju inte fungera. Gör som dom gör i – var det Kalifornien- fotboja på dem. Kastrering lär inte funka.

 2. HÅLLER FULLSTÄNDIGT MED, JAG TYCKER VÄRLDEN BORDE INFÖRSKAFFA DÖDSTRAFF NÄR DET GÄLLER PEDOFILER!!!
  Det kan inte finnas något brott som kan vara värre att våldföra sig på ett barn, därför finns det bara ett sätt att bli av med dem..DÖDSTRAFF, utan någon som helst chans till omprövning!!!

 3. Jag tycker vi låser in dom. Kastrering hjälper inte, då dom fortfarande kan tanka hem bilder och stödja den verksamheten men att dom inte ”får upp den”. Hur i helvete kan dom intala sig själva att barnet vill trotts att dom gråter.

 4. Har inte sett programmet, men jag tycker att det är sjukt att fördöma alla pedofiler på det sättet. Ja, det är en sexuell läggning, men precis som alla homo- och bisexuella som inte kommit ut ur garderoben är det inte alla pedofiler som faktiskt har sexuella relationer eller förgriper sig på barn. Ska man döma även de som inte har gjort något fel också eller? Jag tror att det är jobbigt nog att leva med en sådan läggning, och utan att överhuvudtaget känna någon uttalad pedofil (eller vara någon själv för den delen) så kan jag tänka mig att de delar er åsikt att det är fel att förgripa sig på barn eller lura sig till sexuellt umgänge med barn. För det är det alla lär sig i vårt samhälle.

  Eller har jag misstolkat? Menar ni (du och de som kommenterat alltså) bara de pedofiler som faktiskt är sexualförbrytare? Det framgår inte riktigt vilka ni menar nämligen, om ni menar alla eller bara de dömda. Om det är bara de dömda håller jag med.

 5. Ja, det är en sexuell läggning/dragning men framför allt är det en SJUKDOM/STÖRNING, som personen därmed inte kan rå för, lika lite som de homosexuella antagligen. Ska de då inte först och främst få VÅRD?! Klokt resonemang Anna. Tror bara de menar de dömda (?). De övriga kommentarerna tycker jag var på lite låg nivå och mer baserade på känslor än på fakta. Kanske ska ni läsa på lite först: http://sv.wikipedia.org/wiki/Pedofili (senast ändrad 16 april -11 så den borde väl vara ganska aktuell)

  Där står både def, diagnoskriterierna, behandling, återfall mm. T ex så kan andelen vara så stor som 5 % i befolkningen!! I Sverige skulle det altså vara ca 450.000 människor… Långt ifrån alla lever dock ut den eller begår nåt brott men mår nog inte så bra för det. Står också att behandling (kemisk kastrering) gett goda resultat. Bara ca 2.9 % återfaller under 5 år.

  Risgrynet: Dödsstraff?? Förstår hur man kan känna så om ens eget barn skulle bli drabbat (t ex Engla) men det är ju både principiellt fel (om man nu inte är för dödsstraff i sig) och inhumant eftersom sjuka människor först ska få HJÄLP och inte straff, ännu mindre dödas. Ska vi döda de schizofrena med sina vanföreställningar också då?! De kan ju göra riktiga ”vansinnesdåd”.

  Bäst är väl att kombinera vård och straff eller efter varandra. Och självklart ska de inte släppas ut bland allmänheten förrän de genomgått adekvat behandling. Men efter det måste de väl som alla andra ha rätt till en andra chans och börja om? Fotboja/övervakning är nog klokt, iaf de första åren, som ett ”test”.
  Tänk också på att de allra flesta har SJÄLVA också blivit utsatta som barn, kanske av den person de borde kunnat lita mest på i hela världen (t ex Uf i Helen-fallet som sen tog livet av sig). Det är ingen ursäkt men kan vara en förklaring.

  Anna, svaret på din fråga är: Därför att de är SJUKA och saknar insikt!! Och för att VUXNA sa så till DEM när de var små. Det är en psykiatrisk diagnos, ingen ”ondska” i sig.

  (Såg inte programmet men ska göra det.)

Kommentarsfunktionen är stängd.