Lauantaiprojekti

SUURKIITOS kaikille jotka tekivät Lauantaiprojektista niin onnistuneen ohjelman:

YLE, Suvi Mansnerus, ohjaajat Jani ja Teemu, käsikirjoittajat, editoija, Helmi-Kaarina, Maija, YLEn puvustaja ja meikkaaja, oma meikkaajani Nina Helin, kaikki kamera-, ja äänimiehet, muusikko Osmo Ikonen, vieraat joukkueissa, studioyleisö ja etenkin Sami ja Joona!

Minulla oli paha flunssa ja korkea kuume sinä päivänä kun kuvasimme studio-osuuden, mutta tunnelma oli niin hieno, lämmin ja iloinen, etten pahemmin ajatellut ”vaivojani” studiossa. Kiitos ystävällisyydestä ja siitä että piditte niin hyvää huolta minusta!

Ruotsalaiset ystävät ja kolleegat, jotka katsoivat ohjelmaa kanavalta TV Finland, olivat yllättyneitä. He sanoivat että ohjelmassa oli niin hyvä tempo ja että tunnelma oli aito, rento, hauska ja kansainvälinen. Täällä Ruotsissa ei yleensä pidetä suomalaisista viihdeohjelmista.

Sääli ettei YLE Areenalta voi katsoa ohjelmia muissa maissa kuin Suomessa.

Erityisen isot halit Samille ja Joonalle! Kiitos vielä kerran!
Linda

2 reaktioner till “Lauantaiprojekti

  1. Skriv din kommentar här!
    Hej Linda! Såg idag på min Fb att Stefan (gemensam vän) gillade din status om Lauantaiprojekti. Tittade på programmet idag via Arenan. Blev faktiskt positivt överraskad. Jag brukar i allmänhet inte gilla finska underhållningsprogram, men det här var roligt med full fräs på, hela programmet igenom. Man fick skratta. Tack Linda! Hoppas din flunssa inte blev värre och du kryat på dig. Varma hälsningar från Lovisa. Birgitta Andér

  2. Hej, tråkigt att programmet inte går att se här i Sverige på Areenan. Testade Youtube också men där var det bara små snuttar. Typiskt när jag för en gångs skull ville se ett finskt program. Äsch… Vad är väl en bal på slottet…

Kommentarsfunktionen är stängd.