Kan själv!

Igår blev det ändrade planer. Vi åkte inte till  IKEA, utan besökte istället Olivias farfar och Inger i Sörmland. Olivia älskar att leka med dem.
Olivia har gjort stora framsteg under den senaste veckan. Hon har låtit som en papegoja. Martin och jag har ”matat” henne med ord som hon upprepat…på sitt sätt 😉
Hon vill också göra allt själv…klä på sig, ta på skorna, äta, gå upp och ner i trappor osv…

Kram,Linda

2 reaktioner till “Kan själv!

  1. Tänk vad bra det är med farmor och farfar/mormor och morfar. Tror säkert farfar och Inger uppskattades mer än IKEA av Oliva 😉
    Vår dotter är också i samma stadie som Olivia (har iofs varit ett bra tag). Hon kan ALLT ”hälv” inklusive gå i trappan till övervåningen med vällingflaskan, snuttefilten och gosedjuret i famnen (vilket gör föräldrarna aningen nervösa). Sen snappar hon upp precis vartenda ord man säger, och hör ALLT. Så man får passa sig för vad man säger, det lär komma tillbaka som ett eko från vår 2-åring och sen användas flitigt vid alla möjliga tillfällen.

  2. Hej! Bonniers Konsthall i Stockholm håller på att utveckla vår verksamhet som är riktad till barn, med specialvisningar, aktiviteter och pyssel. Vi gillar din blogg och vill skicka information till dig! Maila gärna dina kontaktuppgifter konsthall1@bonnierskonsthall.se!

    Med vänliga hälsningar,
    Hedvig, Bonniers Konsthall

Kommentarsfunktionen är stängd.