Fantastisk konsert ikväll i Tammerfors

Vi har precis kommit tillbaks till hotell Holiday Inn i Tampere efter en fantastisk konsert i ”Tamperetalo”. Känner mig lycklig och trött på ett behagligt sätt. Ikväll hade jag fortfarande papiljotterna i håret när jag tog mina bilder för bloggen…

De flesta gick ner i baren för att varva ner efter konserten. Tror inte jag orkar hänga på…det är nog dags för John Blund istället. Vi skall nämligen åka iväg redan kl 08:30 imorgon. Nu är det bara två konserter kvar…och båda två under samma dag. Morgondagen blir tuff.

Kram och god natt, Linda

4 reaktioner till “Fantastisk konsert ikväll i Tammerfors

 1. Duktigt Linda, googlade dig och såg nakenbilder på dig.Tråkigt, såg allt!!!! Vad säger din dotter om detta om några år?
  Heja Linda, du är bra!

  1. Hej Anneli! Vad tråkigt att du upplever saken så negativ. Det finns inga andra nakenbilder på mig på internet än bilderna jag tog för Playboy (Sex&Music issue, April 1998). Där ser man definitivt inte ”allt”. Man särar inte på benen i den tidningen. Man ser lika mycket av modellerna i konst-tidningar och ofta ser man bara bröst på modevisningar.

   Jag är uppvuxen i Finland, ”Sauna-landet”. Bekanta ses och bastar ihop…och då gäller definitivt inte baddräkt. Dessutom är mina föräldrar skådespelare. Jag har sett nakna skådespelare springa omkring i omklädningsrummen under hela min barndom.

   Jag undrar vilka websidor du besökt? Inga av mina Playboy/nakenbilder finns på ”normala” websidor. Du måste ha gått in på sidor som nämner ord som ”nude”, ”naken”, ”sex” eller liknande.

   Jag kommer aldrig att ångra att jag fick vara en av dem som fått ett kontrakt som heter ”Celebrity cover/editorial/pictorial med Playboy. Andra kändisar som fått just det kontraktet med Playboy är bl.a. Marilyn Monroe, Kim Basinger, Drew Barrymore, Naomi Campbell och Claudia Schiffer. Olivia hör och ser mig spela violin redan nu dagligen. Hon kommer säkert att tycka att det är häftigt att hennes mamma har gjort så många olika saker i livet utöver fiolspelandet.
   Önskar dig en bra dag, Linda

 2. Hej Linda, dina bilder finns nog ute på nätet under flera länkar på högst ”normala” (sicket uttryck! 🙂 ) sidor. Såg ett inslag på TV där du påpekade att du minsann inte varit playmate, – vilket ju är sant, – vari ligger skilnaden på dina bilder kontra playmate bilder- hur mycket mer kan man visa i Playboy? Om Anneli J. enligt dig har besökt sidor med sökorden ”nude”, ”naken”, ”sex” – har inte du redan motsagt dig själv? undrar Petra

  1. Hej Petri (Petra)!
   Vad kul att bilderna finns på s.k. ”normala” sidor också. Har inte kollat upp mig själv på google.

   Sidor jag brukar besöka ang mig är denna blogg,
   min egen hemsida http://www.lindalampenius.com,
   min Myspace http://www.myspace.com/lindalampenius”,
   min Facebook http://www.facebook.com/lindabravalampenius,
   mina bokningsbolag http://www.stockhouse.se, http://www.unlimitedmusic.se, http://www.fantasticomusic.fi,
   irländska kören http://www.anuna.ie,
   sidor gällande mina jobb/turnéer t.ex. http://www.nyarskonserten.se,
   tidningar som har intervjuer som de gjort med mig,
   videoklipp som jag eller någon kollega lagt till på Youtube t.ex. http://www.youtube.com/watch?v=pxZzP1TZsi8

   Är glad att höra att bilderna uppskattas på flera sidor 🙂 Jag tycker själv också att de blev väldigt vackra. Teamet jag jobbade med under fotograferingen var toppen! Jag har fortfarande kontakt med många av dem. Du hittar bl.a. deras kommentarer till mig på min Facebooksida. Sminkösen heter Alexis Vogel och kvinnan (fotograf) som introducerade mig för Playboy heter Alison Reynolds.
   Hoppas du får en fin helg! Linda

Kommentarsfunktionen är stängd.