Skriver såååå långsamt

Blev färdig igår kväll med en lång intervju för Aftonbladet Söndag (den Olivia och jag fotograferades till för en dryg vecka sedan). Det tog mig tre dagar att bli klar med texten. Jag är inte snabb på tangentbordet och jag funderar om och om igen på hur och vad jag vill säga. Nyss tog det igen en evighet att få iväg ett email. Jag skulle behöva en sekreterare!

Kram,Linda

2 reaktioner till “Skriver såååå långsamt

  1. Hej!
    Har nyss börjat läsa din blogg, tycker det är roligt att se hur en världsartist som du lever vardagen med småbarn och allt vad det drar med sig, livet ändrar sig ju ganska mycket då man skaffar barn.
    Undrar om du kan hjälpa mig med lite hårprodukter, ditt hår är alltid så snyggt. Jag har typiskt svenskt lite tunnare hår och behöver tips på bra produkter, vilket schampo, balsam och leave in produkt brukar du använda?brukar du skifta märke eller håller du dig till samma?Hoppas du kan hjälpa mig!
    Kram från Malin småbarnsmamma!

  2. Jag med! En sekreterare som gör andra saker än att anteckna visserligen. Typ en som skulle gå till mitt vanliga jobb så jag fick sitta här och blogga 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.